Company Name
Jysk Tæppe & Møbelrens

Hvem er Jysk Tæppe og Møbelrens?Jeg hedder Benjamin Holm Larsen og har en enkelmandsvirksomhed. Jeg startede inden for branchen med at rense og vedligeholde tæpper og møbler i 2007, og i 2012 opstartede jeg dette firma, med landsdækkende service. Jeg er bosiddende i Lendum, og telefonen er åben i dag og aftentimer.

Hvad koster det af få renset....?Vi ønsker at tilgodese hver enkelt kunde, og derfor kommer vi gerne ud og giver et individuelt uforpligtende tilbud, da ingen opgave er ens..
Der vil ved kaffe, rødvin eller andre vanskelige pletter være èn pris, mens der ved almindelig opfriskning vil være en anden pris.

Hvordan renser vi?Vi renser ud fra visionen om at passe på naturen og miljøet. Derfor er vores rensemetode med kulsyre og mineraler, INGEN sæber eller kemikalier. Denne rensemetode er udviklet ud fra princippet med boblerne i danskvand. Tæpperens udføres ved at varm kulsyre og mineralholdig væske sprayes ned i tæppet. Mineralerne opløser, mens boblerne løfter snavset og andet klæberigt op til overfladen, som efterfølgende fjernes med en moppe. Vi anbefaler som regel en imprægnering som varmefikseres ind i tæppet.

Møbelrens: Her bruges samme varme kulsyre og mineralholdig væske, som sprayes ind i stoffet og polstringen og suges ud igen. Vi kan varmt anbefale en imprægnering af møblet. Ved brug af denne rensemetode er der kort tørretid (tæpper ca. 1 - 2 timer, møbler ca. 4-6 timer).

Hvad renser vi? - Vi renser både for erhverv og private- Tæpper - væg til væg og løse
- Møbler- stole, sofaer, senge osv.
- Gardiner
- Markiser
- Sejl
- Kontormøbler
- Sækkestole
- Skillevægge
- Barnevogne

Vi servicere også
- Hoteller
- Restauranter
- Biler
- Busser
- Fly
- Skibe
- Campingvogne

Vi renser stort set alle tekstiler.

Vi tilbyder også vedligeholdelse af div. lædermøbler.
Vedligeholdelse af sten-, vinyl- og linoleumsgulve.
Samt rengøring

KontaktinfoTelefon: 27514005

Email: Jysktaeppeogmoebelrens@live.dk

Powered by w3.css